• Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

FRIDA AUSTMO WÅGAN

Hei!
Jeg er ei 24år gammel jente som er bosatt i Verdal. Jeg fullfører en mastergrad i Aktivitet og Bevegelse ved NTNU denne våren, og har tidligere gjennomført en bachelor i Idrettsvitenskap, med fordypning i trening, coaching og idrettspsykologi ved Norges Idrettshøgskole.

 

I tillegg til studiene jobber jeg som treningsveileder og instruktør på Sprek Treningssenter, samt holder foredrag om spiseforstyrrelser. Jeg jobber også som frivillig for ROS Trondheim - rådgivning om spiseforstyrrelser.

 

Jeg slet selv med anoreksi/ortoreksi i fem-seks år før jeg tok tak i problemene og bestemte meg for å bli helt frisk. Jeg ønsket ikke lenger at livet skal styres av sykdommen, eller at den skal definere hvem jeg er.
Livet er så mye mer enn mat, kropp, trening, selvhat og regler!

 

Gjennom denne bloggen håper jeg å inspirere andre jenter og gutter til å tørre å ta tak i ting hvis de opplever å ha det vanskelig - uansett om det er snakk om et dårlig forhold til mat, kropp og trening, et dårlig selvbilde eller andre vonde tanker. Man vet, ut fra statistikker, at mange sliter i det skjulte. De tørr ikke ta tak i problemene fordi de ikke er ¨syke nok¨, eller har det ¨fælt nok¨.
Men hva skal til for at ting er fælt nok?
Hva skal til for at du velger å leve det livet du vil, og velger å ha det så bra som mulig?
Ja, du må slippe andre inn, og tørre å snakke om de som er vanskelig, og du må tørre bruke støtten og hjelpen rundt deg. Ja, du må slippe kontrollen og det kommer til å bli vanskelig i starten, det skal jeg ikke nekte for. Den gode nyheten er derimot at det blir bedre - så uendelig mye bedre. 

 

Tørr å ta tak, stå i det, og premien kommer etterpå, når du faktisk får livet ditt tilbake igjen.

 

Ta gjerne kontakt på mail om du lurer på noe, ønsker å booke foredrag eller bare trenger noen å snakke med.

KONTAKT

har du spørsmål, eller ønsker du et samarbeid - send gjerne en mail

Join My Mailing List
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now