• Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

Å PRAKTISERE TAKKNEMMELIGHET

29.august 2016

Studier blant annet Brené Brown har gjort på takknemmlighet har vist at det å praktisere takknemmelighet fører til endringer på mange plan. En går fra offerrollen og til frihet, fra bekymring til håp, fra fryt og til kjærlighet, fra følelsen av å være alene og til følelsen av å være en del av fellesskapet. Videre ser en at økt takknemmelighet også på sikt fører til både bedre livskvalitet og økt innovasjon. Selv har jeg i hele vår/sommer hatt et prosjekt jeg har kalt ¨hverdagsgleder¨ som har gått ut på å snu fokuset på alt det positive som finnes rundt meg, heller enn å grave meg ned i alt dete som er vanskelig. Du kan du lese mer om hva det går ut på her: http://fridaaustmo.playblogg.no/2016/05/22/hverdagsgleder-1-2/ og effekten jeg har hatt av det her: http://fridaaustmo.playblogg.no/2016/08/04/hverdagsgleder-sommerspesiali/

Prøv å på deg nye briller når du går ut i verden, fokuser på å virkelig se og føl på verden rundt deg Kjenn – er ikke lukten av høst god? Er ikke det å komme inn til en varm kopp te etter å ha vært ute i regnet sinnsykt deilig? Varmet ikke den klemmen fra venninna langt inn i hjerterota? Var ikke det smilet på bussen litt ekstra hyggelig?

Tenk over hva du er takknemmelig over – akkurat nå! Selv er jeg takknemmelig for at jeg hadde tid til en stor kopp kaffe og en god frokost før skolen, at jeg har muligheten til å gå på skole og studere akkurat det jeg vil og det jeg interesserer meg for, at pappa kommer innom meg på besøk i kveld, at jeg har blitt kjent med så mange fine mennesker etter at jeg flyttet til Trondheim, at jeg har en jobb jeg gleder meg til å komme i gang med og at jeg fikk sitteplass på bussen på vei til skolen og kunne kose meg med den nyeste episoden av @ingefaerpodcast.


Join My Mailing List
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now