• Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

HUSK Å BELØNNE DEG SELV OGSÅ FOR DE SMÅ PRESTASJONENE!

1.september 2016

Jobber du for den lille ekstra mestringsfølelsen du får av å gå et lite skritt ut av komfortsonen hver dag? Å legge deg på kvelden å tenke; YES, denne dagen har jeg virkelig gjort mitt beste, og vist meg selv at jeg klarer alt jeg bare bestemmer meg for?

Selvfølgelig kan ikke alle dager være sånn, men ved å søke etter mestring og godfølele hver dag vil du oppleve livet som mye mer meningsfullt, og ikke minst utvikle et bedre forhold til deg selv og dine evner.

Husk også å belønne deg selv når du klarer nettopp dette. Selv om det å nå små hverdagslige mål kanskje bare virker som bagateller der og da, er det viktig å stoppe opp å se hvor langt en er kommet. Alle skritt er med på å ta deg dit du vil ende opp, og livet skjer faktisk mellom all jobbingen mot målene dine. Det er ikke kult å våkne opp en dag og føle at en ikke faktisk også har levd litt på reisen.

Her ble dagens belønning rykende ferske rundstykker til kvelds etterfulgt av hårkur, kakao, ei stor skål med nøtter, tv og nettshopping, etter en veldig travel dag med jobb etterfulgt av skole, effektive lesetimer og enda litt mer jobb.

Kroppen min hadde aldri i verden tålt en slik stressende hverdag for bare et år siden. Jevne måltider og mye mat er alfa omega for å kunne utfordre seg selv mentalt og fysisk hver dag, for kroppen trenger MASSE energi for å holde ut et sånt aktivitetsnivå (og nei, aktivitet er ikke bare når du er på trening).

Husk å fylle opp med energi jevnt utover dagen, og ikke minst belønne deg selv når du når de målene du setter deg – uansett om de er store eller små. Mellom alle målene skjer faktisk det vi kaller livet – og det er viktig å også tillate seg å leve i nuet og nyte livet innimellom alt stresset hverdagen byr på!


Join My Mailing List
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now