• Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

HVERDAGSGLEDER #4

7.juni 2016

Nå har jeg vært forferdelig dårlig til å poste #hverdagsgleder i det siste, noe som enkelt å greit skyldes at jeg har vært litt for opptatt med å leve og nyte det herlige sommerværet vi har hatt i Oslo den siste tiden. Uansett; her er en liten oppsummering over alle fine tingene som har skjedd de siste dagene:

1. Perfekt bursdag med både skogtur, bading, middag og is på Aker brygge og et drøss med fine hilsner. Har ikke ord for hvor takknemmelig jeg er for å ha alle disse fine menneskene i livet mitt!

2. Mange fine timer liggende i sola med bok i fanget og kun fokus på å slappe av. Ikke minst at jeg faktisk har en mye større ro i kroppen enn for bare noen mnd siden. Det føles vireklig fantastisk deilig å nyte slike studner uten dårlig samvittighet innimellom.

3. Fine turer i fin natur med gode venner

4. Sitte på med MC med sola i fjeset 5. Nyte god lunch ute i sola i byen med fine mennesker 6. Avslutte skoleåret med en fin klasse med en bedre middag på Olivia 7. Prøve meg i litt nye timer på jobb 8. Musikkefestival

9. ikke minst: Hodet å kroppen jobber med meg de aller fleste dager, og jeg føler at ting endelig begynner å fungere igjen!

Dagens ord: ¨if it doesn´t challenge you, it will not change you¨


Join My Mailing List
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now