• Grey Facebook Icon
 • Grey Instagram Icon

#HVERDAGSGLEDER SOMMERSPESIAL

4.august 2016

Jeg vil bare si at jeg fortsatt holder på med ¨3 hverdagsgleder hver dag¨-prosjektet mitt, og at jeg virkelig merker stor effekt av det. Det å fokusere på det fine i hver dag heller enn det jeg ønsker at skal skje i fremtiden, det jeg ikke får til, ikke liker eller det andre gjør bedre har virkelig gjort at de tunge tankene og depresjonen er nærmest ikke tilstedeværende, og jeg føler også at det er mye lettere å stresse ned, og å nyte øyeblikket her og nå. Det å ikke alltid skal fokusere fremover, på det en ønsker å oppnå og at ¨livet skal bli så bra når jeg bare..¨ gjør det mye lettere å stresse ned, finne en indre ro og glede seg over det en faktisk har her og nå heller enn å alltid skulle jage etter mer, selv om jeg selvfølgelig også er veldig for at en skal tørre å drømme, sette seg mål og å jobbe mot dem. Det er bare det at det er viktig å huske at det er noe som heter å leve også mellom all jobbingen mot målene, og at en ikke kan utsette å ha det bra frem til neste mål er nådd.

(Her: http://fridaaustmo.playblogg.no/2016/05/22/hverdagsgleder-1-2/ har jeg skrevet litt mer om ¨prosjektet¨ for de som vil lese litt mer.)

Siden jeg har vært så sinnsykt dårlig til å oppdatere #hverdagsgleder i sommer, kjører jeg på med en egen sommerspesial, det jeg oppsummerer de aller fineste minnene jeg har fra denne sommeren (selv om det har skjedd så mye bra at jeg gjerne kunne skrevet en hel bok om det):

 1. En helt fantastisk tur til Kreta med min kjære mamma. Så utrolig herlig å nyte roen, spise god mat, lese gode bøker og bare kjenne at batteriene blir ladet sammen med en person som en er så glad i. Ikke minst det å faktisk kunne nyte å ta ferie med det som hører til av god mat og roligere dager med god samvittighet for første gang på mange år.

 2. En utrolig hyggelig tur til Førde for å besøke verdens beste Karoline, og famiilen hennes. Her koste vi oss både med nydelige fjellturer (jeg ble helt målløs over naturen siden jeg er vant til flate trønderfjell), baking, god mat, spillkvelder med familien og generelt bare hverandres selskap. Så godt å endelig klare å glede meg over å kunne besøke noen over tid heller enn å stresse med rutiner, mat og trening, og dermed ende opp med å si nei til å komme. Her: har jeg skrevet litt mer om hvordan du kan jobbe med å endre tankevanene du har rundt nettopp dette med besøk og ferie, noe jeg vet at er vanskelig for mange som sliter med å bli frisk fra spiseforstyrrelser eller andre psykiske sykdommer.

 1. Utallige fine stunder med familie, både mamma, pappa, søster, tanter & onkler, besteforeldre og søskenbarn.

 2. Hyttetur med min spreke mormor!

 1. Turer i fin natur med både venninner og mamma

 2. Mange koslige dager med gode venner

 3. Sol, Sommer og strandliv

 4. Sølvbryllup med storfamilien

 5. Supriseparty for min kjære lillesøster

 6. MASSE kos med verdens beste Tuva

 7. Sist men ikke minst har jeg flyttet inn i ny leilighet i Trondheim sammen med ei veldig utrolig søt og koselig jente. Har allerede fått meg en super jobb på 3t-Solsiden, der jeg allerede vet jeg vil trives så godt som de koslige kollegene har tat mot meg. Jeg ser og virkelig frem til å komme i gang med studier, bli kjent med mange nye mennesker, fadderuke og at det er mye lettere å møte både venner og familie og venner her i trøndelag. Har virkelig på følelsen av at dette skal bli ¨min beste høst¨ og det kribler i hele kroppen!


Join My Mailing List
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now