• Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

HVORDAN FORHOLDER DU DEG TIL TANKENE DINE?

6.september 2016

Jeg går ut fra at jeg ikke er den eneste som har dårlige dager der jeg tenker at jeg ikke kan noen verdens ting, at jeg ser jævlig ut, at jeg sier bare dumme ting og rett og slett bare roter til alt. Det jeg har lett for å glemme disse dagene er at dette er ting jeg TENKER, og ikke objektive fakta.

På disse dagene har jeg jo de samme kunnskapene, de samme ferdighetene, ser relativt lik ut og har mer mindre samme personlighet som dagen eller uka før, der jeg var inne i en god flyt, og var fornøyd med både hva jeg får til, hvordan jeg ser ut og hvem jeg er. Forskjellen er altså bare tankesettet mitt.

Her har jeg videre valget om å la tankene styre meg, eller å heller forholde meg til tanken som bare en tanke. Å velge å ikke reagere negativt på tanken og å la den trekke meg ned sånn at jeg føler meg dritt, men heller reflektere litt over hvorfor disse tankene og følelsene kommer.


Join My Mailing List
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now