• Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

LEVE I NUET

17.september 2016

Når jeg ser tilbake på livet mitt vil jeg ikke se tilbake på alle de tingene jeg ikke unnet meg fordi jeg skulle være «flink nok» til å motstå. Eller alle tingene jeg hadde lyst til å gjøre men ikke prioriterte fordi jeg alltid skulle prioritere tiden på fornuftige ting som skole og trening for å «komme noen vei i livet». Livet er så mye mer enn det evige jaget mot å være flink og pliktoppfyllende. Å hele tiden jage mot de store prestasjonene, men aldri ta seg tiden til å nyte prosessen på veien mot disse målene. Husk at de store prestasjonene og måloppnåelsene utgjør et minimum av tiden du lever. Ikke skyv livet foran deg bare fordi du må gjøre ditt og datt før du kan tillate deg selv å nyte. Lev litt mer her og nå, du vil bli overrasket over hvor digg det er! 💁🏻

Her nytes kvelden med nybakt eplekake og film. Kunne virkelig ikke bedt om bedre torsdag enn det 🍰🍎 håper at nettopp DU også har en fin kveld! 🌸


Join My Mailing List
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now