• Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

OMVENDT EGOISME

28.august 2016

Tenker du ofte at du er egoistisk om du prioriterer å gjøre ting bare for deg selv og egen «vinst»?At du ikke kan prioritere å gjøre det som fyller dine behov og gjør at du har det bra for at andre alltid skal komme i første rekke? Du har kanskje ikke hørt uttrykket «omvendt egoisme» da, har du?

Det er faktisk ikke å være egoistisk å prioritere de tingene som gjør deg glad, og gjør at du har det bra. Det at du har det bra gjør heller at du blir en mye større ressurs for andre, og kan stille opp og hjelpe dem i større grad med økt tilstedeværelse. Det at du er glad gjør deg mer positiv å omgås med, og humøret ditt smitter mest sannsynlig over på andre. Når du har det bra vil du og oppleve økt overskudd, og alle «må-oppgavene» vil bli unnagjort mer effektivt.

Gi deg selv tid til egenpleie og sett av tid i timeplanen til å gjøre det du vet fører til at DU har det bra og blir den beste utgaven av deg selv. Søndager er den perfekte dagen å lade opp batteriene på denne måten, om det så er bare at du setter av et lite kvarter til å bare fokusere på deg selv og det du vil 👊🏻 Håper alle får en fin søndag, og en super kommende uke 🌸☀️


Join My Mailing List
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now