• Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

VÅGER DU Å VIRKELIG FØLE?

8.september 2016

Tillater du deg selv å virkelig føle? Eller går dagene i en jevn dur, der du har det sånn passe hele tiden?

«Det er så godt å føle igjen Både gode følelser, men og de mindre gode.

Ikke mere nummen tåke der alt bare flyter. Ikke mere meningsløshet. Ikke mere stress og jag der fokus er kun på prestasjon. Ikke mere å løpe vekk fra det vonde. Ikke mere tomrom og ensomhet. Ikke mer å flykte fra ubehaget ved å avlede tankene.

Heller å se det gode, fordi du vet hvordan det vonde føles. Heller å kjenne på nyansene i livet. Heller å finne mening nok i det gode, til å jobbe deg gjennom det kjipe. Heller å la fasaden falle, og slippe andre inn Heller å tørre å være nære, både situasjonen og de rundt deg Heller å tørre å kjenne på sinne – det er bare tegn på engasjement og interesse Heller å nyte godfølelsen fordi du turte ubehaget først»

Våg å føle, ikke stadig flykt fra dem. Ja, det er skummelt, men verdien av det er for stor til at du kan la være. Mennesker er avhengige av å føle, både for å beskytte oss selv mot reelle farer, men og for å finne ut hvem vi er og hva vi står for. Det er når vi aksepterer også de vonde følelsene, og faktisk kjenner på dem, tenker gjennom HVA de betyr at vi klarer å gjøre en endring. Aksept av at du ikke er fornøyd blir på mange måter en drivkraft og motivasjon til å gjøre en endring.

Om du stadig lever etter andres forventning heller enn å kjenne på dine behov vil du fortsette å befinne deg i samme grå tåka hver dag der alt er helt OK. Tørr å prøv ut hvor bra du faktisk kan få det!


Join My Mailing List
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now