• Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

Livet er flest hverdager, skap en hverdag du trives i!


Om du vet du ikke kan bli aller best til noe, skal du da bare gi opp? Ikke gidde å prøve en gang? Livet handler ikke om kun de store prestasjonene, faktisk er det hverdagene og "de helt vanlige" dagene vi har mest av. Hva om det er nok at du finner de områdene du ønsker å investere tid og krefter i, og at du koser deg med å bruke tid på disse uten at det alltid skal være et jag om å prestere best mulig eller å bli best mulig til en hver tid? Skap en hverdag du trives i, der du både får brukt styrkene dine og kjent på den gode mestringsfølelsen, men og har rom for å gjøre ting du liker kun basert på egenverdien i aktiviteten. Ikke la tanken om det aller beste verken hindre deg i å prøve å jobbe mot noe som er mer enn bra nok, eller i å se alt det som faktisk er bra rundt deg. God mandag 🌸☀️ make it a good one!


Join My Mailing List
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now