• Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

se på deg selv slik du ser på andre

Når vi ser på de rundt oss som vi er så glad i, ser vi særtrekkene som noe positivt, noe vi omfavner og liker ekstra godt med personen. Disse egenskapene gjør andre til den personen vi er så uendelig glad i.

Når vi derimot ser på oss selv ser vi særtrekkene som feil som skal fjernes. Vi vil ikke skille oss ut noe særlig, og ønsker oss det andre har heller enn å omfavne det vi har, som kanskje ikke andre har. Terskelen for hva som er bra nok er også vesentlig høyere for deg selv enn andre, og deres feil er alltid mindre og lettere å tilgi enn våre egne. Hvorfor gjør vi dette mot oss selv? Hvorfor skal det liksom være andre standarder for deg enn for andre når du vurderer din verdi? Om du skal få det bra må du begynne å spille på lag med deg selv. Vær heller din egen bestevenn, og støtt deg selv mot å bli den personen du ønsker å være. Da blir veien din tvert både gøyere og ikke minst enklere!


Join My Mailing List
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now