• Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

Be your own kind of beautiful

Selv om venninna di er pen bryr ikke det at du ikke er det. Det betyr heller ikke at du er dårlig selv om noen andre kanskje er bedre på akkurat det, eller at du er dum, selv om andre er flinkere enn deg på akkurat dette området. Vi er bare forskjellige, og har forskjellige styrker og svakheter. Fokuser heller på det du liker ved deg selv, og det som er bra med deg. Det er jo nettopp disse egenskapene som gjør at du er deg, og nettopp derfor alle rundt deg liker deg så utrolig godt! 🙆🏻 å alltid vurdere egen verdi ut fra de rundt deg gjør at du både vurderer deg strengere enn nødvendig, og at du blir mer usikker enn nødvendig. Du kan ikke kontrollere verken hvordan andre er mot deg, eller hva de skal mene, men du kan kontrollere hvem DU ønsker å være og hva DU mener om deg selv!


Join My Mailing List
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now