• Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

Bruk dine sterke sider!

http://www.fridaaustmo.com/single-post/2016/09/23/HVA-BESTÅR-SELVTILLITEN-DIN-AV

Nå før helga syns jeg det er litt ekstra viktig å huske at maten (evt dietten) og treningen (evt treningsprogrammet) er noe du GJØR ikke noe du ER. Og det er viktig å ikke la dette definere verken deg eller din verdi i for stor grad. Selv trening er en stor del av livet ditt, om du løper mye, følger et styrkeprogram, stiller i fitness, spiser et bestemt kosthold betyr ikke det at du ER "løperen" "fitnessjenta" eller "hun/han som spiser LCHF". Dette er noe som er en viktig del av din identitet, noe som gjør at du får selvtillit og føler mestring, men du har og en stor verdi også UTENOM alt dette. Mest sannsynlig er du både snill, morsom, omtenksom, empatisk og smart, noe som er mye viktigere enn å være i god form eller "fit" når alt kommer til alt. Dette kan være lett å glemme i jaget mot alle målene, men prøv å vær bevist over andre verdier og interesser som er viktige for deg, enten det er venner, familie, kunst, musikk, utdanning, jobb eller friluftsliv. For å se alle de andre gode sidene du har utenfor treningen, trenger du og andre arenaer der du får brukt dem! Studier på hva som skiller de beste idrettsutøverne fra de nest beste viser faktisk at de aller beste er de som mestrer å ha en balanse der andre faktorer og områder i livet er nært like viktige som idretten (ref: Orlick et al, 2010)

Selvfølelse og selvtillit er faktisk ikke det samme, og når selvtilliten får en knekk er det uhyre viktig å ha en god selvfølelse i bunn!

Håper alle får en super helg, og muligheten til å få brukt flere av sine sterke sider! 👊🏻


Join My Mailing List
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now