• Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

Believe you can and you´re halfway there

Du er redd for å bli satt i bås, at andre skal sette merkelapper på deg, Men har du tenkt på hvilke merkelapper du setter på deg selv? Du jobber deg bort fra de du føler at begrenser deg, men har du tenkt på at du ofte er din egen største begrensning? Du er redd for at andre skal si at du ikke klarer Men har du tenkt på hva du sier til deg selv?

Ofte er det dine egne tanker om deg selv og hva du kan klare, som setter rammene for hva du faktisk kan oppnå. Utallige studier har vist effekten av hva ¨mestringsforventning¨ eller ¨self-efficacy¨ utgjør både for hvilken motivasjon vi har for ulike aktiviteter, målene vi setter oss, utfordringene vi velger og ikke minst hva vi klarer å prestere og oppnå i det store bildet. Det er faktisk ikke bare ne klisjé det som sies at ¨uansett om du tror du klarer det eller ikke, har du mest trolig rett¨, for ja; du må ha troen på å mestre noe om du skal ha en sjans i havet. Troen mobiliserer innsats og gjør at du tørr å ta de sjansene som trengs på veien mot større mål. —————————————————— Hva sier du til deg selv når du møter motgang? At du ikke klarer? At du ikke er ¨en sånn person¨ som klarer slike ting? Start november med best mulig forutsetning for å nå målene du har før året er omme med å tenke litt over hvilke begrensninger DINE tanker setter for deg selv, og utfordre disse!


Join My Mailing List
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now