• Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

Human-doings eller human-beings?

Har vi blitt "human-doings" heller enn human-beings? Vi vurderer jo hele tiden vår verdi ut fra hva vi GJØR heller enn hvordan vi ER, bare ved å være oss? 90% av bildene som legges ut i sosiale medier handler om noe bra vi har gjort, noe fint vi har kjøpt oss eller hvor fine vi er utenpå. Nært alle komplimenter handler om noe bra en har prestert eller at en ser bra ut. Hvor ofte får du høre at du er en trygg og god person å være med mot at du var fin på håret, hadde fine klær eller løp fort liksom? Du tenker kanskje og ofte på hva du beundrer eller setter pris på ved de rundt deg, men hvor ofte sier vi det? Eller vet vi egentlig hvordan andre egentlig er bak masken og alt vi ser en får til? Alt dette utover-fokuset er meg å bygge en god selvtillit på at vi mestrer ulike ting eller ser bra ut, men selvtilliten er sårbar. Hva om du plutselig skader deg, ikke kan jobbe, trene eller se ut slik du gjør?Vi trenger også en god selvfølelse som ligger under denne selvtilliten! En følelse av at vi er verdt noe, uansett hvordan vi ser ut. Uansett hvordan vi presterer. Hva med å flytte fokus litt innover? Start adventstiden med å fortell noen av dine nærmeste nettopp hvorfor du er glad i akkurat dem!🎄🎅🏻❤️


Join My Mailing List
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now