• Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

ikke igjen


Jeg som har alt en kunne ønske seg. Venner og familie som alltid er der, jobb og studier jeg egentlig brenner for, nok penger og ting, trygghet, frihet, kjærlighet, mat og hus. Jeg vet alt jeg har å være glad for, likevel klarer jeg ikke kjenne det. Jeg vil så gjerne smile, le, glede meg over alt jeg har, men dras likevel inn i mørket. Der ingenting betyr noe, der livet er bare vondt og meningsløst. Jeg skulle så gjerne gitt dette egentlig fine livet til noen som klarer å sette pris på det. Noen som ikke bare ønsker seg bort. Jeg vil bare si takk til dere som aldri gir meg opp. Aldri går fra meg, selv når jeg kjører utfor nok en gang. Hadde det ikke vært for dere hadde jeg ikke vært her i dag. Når det stormer som verst står dere likevel der,stødigere enn noen sinne. Viser meg at det finnes kjærlighet, selv om jeg støter dere bort. Viser meg at det finnes håp, selv når jeg sier at alt er meningsløst. Noen har kanskje stort sett bra dager, men ikke alle. Jeg skammer meg over å ikke være sånn, ikke være en som klarer å ha det bra slik som alle andre. Jeg hadde gledet meg masse til denne jula, og trodde ærlig og oppriktig at jeg var inne i en god periode, men så feil kan en ta si. Tvert eksamensstresset la seg og jeg fikk tid til å puste og tenke litt kom tunge tanker tilbake for full styrke, og all mening og glede forsvant. Heller enn latter og glede har jula til nå handlet om å klare å komme seg ut å gjøre noe, eller møte de jeg egentlig er så glad i, heller enn å ligge alle døgnets timer inne å gråte. Jeg sier ikke dette for at noen skal syns synd på meg, men jeg vet hvor vondt det føles å føle seg så annerledes og mislykka fordi en ikke klarer kjenne på de gode følelsene andre gjør. Eller at en ikke gleder seg over alt en har å være glad for (som en vet så godt at en egentlig er takknemlig for, men at en bare ikke kjenne denne gleden). Jeg ville bare si: du er ikke alene om å ha det sånn, og du er ikke mislykka. Livet skjer, og det skal komme gode perioder, bare hold ut og stå i det vonde akkurat nå ❤

#psykiskhelse

Join My Mailing List
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now