• Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

Happy go lucky - første tips i rekken

Ville bare tipse dere om Tv2 produksjonen ¨Happy go lucky¨ med Ida Fladen, som har premiere i dag! Dette er en dokumentarserie som skal belyse det å komme seg ut av en depresjon, og å finne tilbake livsgleden, og serien går hver søndag kl. 22.15 på Tv2. Ida skriver selv mer om serien på bloggen sin her: http://www.idafladen.noOg her er en podcast der Ida snakker litt mer om depresjonen, programmet og livet generelt: https://itunes.apple.com/no/podcast/ida-fladen/id1090438712?i=1000365856020&l=nb&mt=2 Jeg skal vertfall benke meg forran tv´en, og ville bare tipse dere om å gjøre det samme. Heia åpenhet og gode råd rundt psykisk helse!

For min del har økt kunnskap rundt både fysisk og psykisk helse vært avgjørende for at jeg har kommet meg dit jeg har i dag, ved at ny kunnskap og innsikt både har gitt meg nye perspektiver på sykdommen, slik at jeg har skjønt mer av eget tankekaos, og samtidig kanskje følt meg litt mindre alene om å ha det sånn. I tillegg til dette tror jeg faktisk at økt kunnskap og forståelse i samfunnet ellers kan være til hjelp i en tilfriskingsprosess, eller for de som må leve med en psykisk sykdom resten av livet, ved at skammen kanskje blir mindre og at det blir lettere å åpne seg, i tillegg til at de som ønsker å hjelpe kan gjøre dette på en bedre måte.

¨The whole purpose of education is to turn mirrors in to windows¨ - Sydney J. Harris


Join My Mailing List
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now