• Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

Make some space for your dreams

Når vi tar et skritt i en ukjent retning er vi nødt til å miste balansen en stund i starten. Dette er vanskelig, men er det ikke slik at de vanskeligste veiene leder til de fineste destinasjonene tilslutt? Hver reise starter kanskje med et lite skritt, men uansett hvor små skrittene er går man likevel i riktig retning. Kanskje snubler vi på veien, og tenker at "det er bare å drite i alt". Men prøv heller å se det sånn: selv om du faller betyr det at du er på stedet vil. Ikke at du går tilbake, og ikke at alt du har oppnådd til nå forsvinner. Det handler om å reise seg igjen, og å vise at du har guts til å gå videre, og å lære av nedturene. Ta deg den tiden du trenger, og husk at det å møte motgang ikke bare er en naturlig del av å lære, men faktisk helt nødvendig for å lære. Små mål og små seire hver dag, kanskje tar det lang tid, men til slutt har du gått veien helt frem til målet, frem til livet som venter der ute. Jeg heier på alle dere der ute som kjemper kamper få kjenner til, de kampene som kanskje ikke vises på utsiden❤ livet venter på dere


Join My Mailing List
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now