• Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

Sandpapir på hjertet

Jeg sa: å gå gjennom dette føles likt med å stå å gni sandpapir på mitt eget hjerte. Så vondt gjør det, og enda vondere gjør det å vite at jeg i bunn og grunn gjør dette mot meg selv. Det føles liksom så mye lettere å bare flykte fra smerten, eller vertfall dempe den litt.

Hun svarte: å slipe noe med sandpapir gjør at en pusser det slik at det skal bli glattere og finere enn det det var. Hjertet ditt vil ikke bare overleve dette, men også komme styrket ut av det. For du tar med deg dette som lærdom senere, i møte med både nye mennesker og nye situasjoner.

Selv om noe føles vondt å møte tunge tanker og følelser der å da, er det ofte dette som gjør at vi lærer mest på sikt, både om oss selv og andre. Det gjør oss også litt ekstra takknemlige over andre ting i etterkant, og gir kanskje et litt annet perspektiv på livet, og hva som betyr noe. Jeg sier ikke at det er noen hensikt i å grave seg ned i mørke tanker på sikt, men en gang må man ofte møte det som er vanskelig, og stå litt i det vonde for at ting virkelig skal kunne bli bra på sikt. Jeg vet det er lett å skulle vente med å starte på nytt, vente med å ta tak i det vanskelige. Flykte fra det vonde bare litt til. Vente til neste dag, neste uke eller neste måned. Utsette å leve til en bare har oppnådd det ene eller det andre. Men hva venter du egentlig på? Livet er her og nå. Det er ikke sikkert det kommer til å gå over av seg selv. Godfølelsen, hverdagslykken er noe som må jobbes for, gjerne hver eneste dag ved å skape en hverdag en trives i. Det er ikke snakk om å skulle prestere på topp eller at livet skal være perfekt i etterkant, men at du i etterkant av det vonde vil ha muligheten til å kjenne litt på roen og godfølelsen hver eneste dag, gjør alle kampene så utrolig verdt det. ¨I am thankful for my struggle, because without it I would´t have stumbled across my strength¨


Join My Mailing List
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now