• Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

Riv i hjertet

hvis æ visste, at æ sku dø snart hadde æ da vært fornøyd me måten æ lev på

ingenting går inn på mæ ingen kommer inn på mæ det e evigheta sia æ va nær sånn æ lar vær å si, lar vær å gjør lar vær å vis, lar vær å føl æ har kjent mæ mye mer i livet før æ vil kjenn at æ lev, vil kjenn at det riv i hjertet gje mæ nokka som betyr nå, nåkka æ verkelig har tru på for æ vil kjænn at æ lev vil kjenn at dte riv i hjertet at det riv i hjertet Dagan går over i kverandre, alt e på det gjevne Æ fyll på, fyll på, men får ikke me mæ det som skjer E æ på rett sted, heng æ med de rette Ka e det egetnlig æ driv me Æ lar vær å si, lar vær å gjør Lar vær å vis, la vær å føl Æ ha kjent mæ, mye mer i livet før Æ vil kjenn at æ lev, kjenn at det riv i hjertet Gje mæ nåkka som betyr nå, nåkka æ verkelig har tru på For æ vil kjenn at æ lev, kjenn at det riv i hjertet


Join My Mailing List
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now