• Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

Å ha det bra er virkelig ikke det samme som å se bra ut

Se for deg hvor du ønsker å være om 5 eller 10år - ønsker du da å bruke like mye tid som det du gjør nå på å mislike deg selv eller ditt eget utseende?

Tenker du at det er verd å bruke all de tiden du gjør på å vedlikeholde en fin fasade? Er det virkelig dette som gjør at du har det best mulig og virkelig er lykkelig?

Ikke det? Hvorfor ikke starte allerede i dag med å snu litt fokus?

Å heller begynne å reflektere over hva som er viktig for deg i livet, enn å legge din verdi i ytre og ofte ukontrollerbare faktorer?

Hvis du tenker på de vakreste folkene du kjenner, hva tenker du på da?

For meg handler vertfall skjønnhet om mye mer enn det ytre. De fineste menneskene jeg vet er jo fine på grunn av deres egenskaper, fordi de er omsorgsfulle, smarte, snille, positive, morsomme, kreative, veltalende og gode, ikke fordi de nødvendigvis har det fineste ytre. Misforstå meg rett; de er absolutt pene mennesker på utsiden også,

men det at de har hjerter av gull, er i mine øyne er det verdt mer enn en spretten rumpe, sixpack, fint hår eller et pent ansikt. Selv om vi vurderer andre på denne måten, vurderer vi ofte oss selv annerledes. Det er så lett å glemme alt det vi er gode på, og heller tenke over alt vi ikke liker ved oss selv. Vær litt snillere med deg selv, og bruk samme kriterier for deg selv, som du gjør for andre. Det er faktisk ikke rettferdig å skulle forvente det dobbelte av deg selv, og det vil på ingen måte gjøre at du begynner å leve det livet du egentlig ønsker om noen år. Å ha det bra handler om så mye mer enn å se bra ut - så ikke la tankene på de få tingene du ikke liker med deg selv, ødelegge verken for verke å ha det bra, eller å se alt det som er bra ved deg!


Join My Mailing List
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now