• Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

Når masken faller

Kanskje er jeg falsk, som setter på meg masken,

som prøver å snu fokus og tenke på noe annet

Prøver å smile litt, puste litt, være ei vanlig jente

Prøver glemme det mørke bare en liten stund

Prøver skjule mørket som skremmer meg sånn

Vil ikke at det skal skremme alle rundt meg også.

Jeg vet ikke hvordan jeg kan forklare noe jeg ikke forstår selv,

men jeg vet at dagene vil ha mindre mørke og mer smil etterhvert.

Derfor er masken fin. Det er liksom lettere å late som alt går bra helt til det gjør det. For det kommer til å få bra, det vet jeg.

Er det noe jeg har lært de siste årene, så er det at en kommer lengst med å være ærlig, både for seg selv og andre om det som er vanskelig. Tørre å snakke om det, og tørre å møte problemene heller enn å flykte fra dem.

Likevel vil jeg tørre påstå at det er en tid for alt. å Bare skulle fokusere på det vanskelige vil etterhvert bli destruktivt og selvforsterkende, og en trenger også pauser der en fokuserer på andre ting og prøver å glemme det vanskelige en liten stund.

Kanskje kan det fremstå falskt å klistre på seg et smil og late som ingen ting, eller at vedkommende ikke stoler på deg, siden en ikke er ærlig om hvordan en egentlig har det, men det er virkelig ikke dette det alltid handler om.

Mange spør meg hva de kan gjøre for noen de periodene de har det tungt, og svaret er så enkelt, men likevel så vanskelig. Bare vær der. Gi en klem, et smil og vis at du bryr deg . En trenger ikke alltid snakke - ofte er det å bare vite at noen er der mer enn nok.


Join My Mailing List
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now