• Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

Dagens utfordringer gir deg ofte styrken du har bruk for imorgen

Det handler ikke om at alt skal være så forbanna perfekt til en hver tid. At alt går din vei, eller at du alltid skal gå rundt med et smil om munnen. Det handler om å finne tilbake lysten til å leve. Se meningen og verdien i det du har. Finne overskuddet til å glede deg over ting. Overskuddet til å være med andre, uten at sykdommen skal begrense deg. Overskuddet til å møte problemer på andre måter enn å håndtere alt som er vanskelig med å begrense deg selv enda mer. Overskuddet til å løfte blikket å se fremover, uten å henge seg opp i alt det triste som har skjedd. Det handler om å gi deg selv muligheten til å leve igjen!

Selv om livet ikke er perfekt etter du har blitt friskere, selv om du ikke går rundt og er kronisk lykkelig, så er det heller ikke sånn for noen som har vært frisk hele livet. Livet vil alltid bestå av oppturer og nedturer, men ved å bruke nedturene til å se kontrastene, og å heller sette mer pris på det som faktisk er fint, kan jeg love deg at du kommer lenger enn om du bruker nedturene til å begrense deg selv enda mer, og bryte deg selv mer ned. Ting tar tid, og veien føles kanskje lang, men det betyr ikke at det ikke er lyspunkter på veien. En hver seier er en seier, uansett om den er liten eller stor. Om alt ikke går etter planen betyr det heller ikke det at alt går i vasken, eller at du ikke får til noe. Samle heller på det du lærer underveis, og bruk det til å bygge den styrken du trenger for å komme deg neste skritt videre. Ønsker dere alle ei fin helg, og du? Jeg heier på DEG 👊🏻💕


Join My Mailing List
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now