• Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

Du har en kropp og et liv. Bruk det fornuftig!

Så glad blir man når man etter 15 uker på krykker kan legge dem bort! Hofta er på plass og det samme er smilet og overskuddet.

Jeg unner ingen å gå i de samme fellene som det jeg har gjort, så vær så snill å hør på meg når jeg sier at det ikke er verdt det.

En tynn eller en veltrent kropp, stålkontroll på mat og trening og prestasjonsjag er virkelig ikke løsningen på det som er vanskelig. Faktisk er dette med på å gjøre ting veldig mye vanskeligere på sikt.

Det er ikke verdt å ofre liv og helse fordi du ønsker at andre skal like deg eller tenke at du er bra nok. DU må like deg, ikke alle andre.

Kanskje føles kontrollen over mat og trening som en trygghet i starten. Kanskje klarer du å løpe fra det som er vanskelig en liten stund, og kanskje fungerer det som en flukt fra problemene. Men vet du hva? Det kommer ikke til å vare. Plutselig blir alt veldig mye vanskeligere når du verken har overskudd til å takle problemene eller å ta vare på deg selv. Kanskje ordner det seg når du kommer deg ovenpå igjen, men det kan faktisk få konsekvenser for resten av livet.

Du har en kropp og et liv. Bruk det fornuftig!


Join My Mailing List
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now