• Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

Små gleder

Liten tvil om at de siste årene har lært meg å se ting med et litt annet perspektiv. Jeg klarer endelig å se de fine små tingene, heller enn å alltid søke etter de store. Å bruke det som har vært tungt å vanskelig til å se ting i perspektiv, og nyte dersom er fint litt ekstra. Livet består av 90% hverdager. De fleste dager er helt vanlige, mens noen er ekstra tunge, og noen er ekstra gode. Skal vi hele tiden gå å vente på de ekstra gode dagene, eller grave oss ned på grunn av de dårlige kommer vi aldri til å få et liv vi trives i. Som jeg har sakt før: det handler ikke om å bli best, eller å ha mest, men kunsten er å finne glede i de små tingene hver dag, ikke fordi andre forventer det eller tenker at det er sånn, men fordi du KJENNER det selv. Og ja; det er en kunst, og man må faktisk ¨øve¨ for å kunne se de små tingene en egentlig tar for gitt. Jeg har tidligere skrevet om det å ¨praktisere takknemlighet¨. Kort sakt handler det om å skrive ned 3 (eller flere) fine ting, HVER ENESTE DAG. Bruke sansene, være tilstede å finne det som faktisk er godt, selv om andre ting kanskje er vanskelig.

Når du står midt i det, og lurer på om det er verdt det. Om det er mulig også for deg, å kjenne på glede igjen. Akkurat da skal du tenke tilbake på de fine dagene. Dagene du kjente på ro, glede, kjærlighet, eller de dagene alt var bare lett og fint. Livet er oppturer og nedturer, men når du først har fått tilbake overskuddet, og klarer se alt som er fint igjen, kan jeg love ar det er verdt å stå i det tunge.

Du kommer ikke til å finne lykken om du fortsetter å lete utenfor deg selv, eller gjennom alle andre, men om du begynner å jobbe med det som skjer inni deg, kan jeg love deg at det er mulig også for deg å kjenne på glede ingen.

¨De fineste tingene i livet er ikke ting¨


Join My Mailing List
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now