• Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

å være flink

Hvis du ikke har nådd målet ditt eller mester noe helt enda, betyr det da at du ikke er flink? At du ikke kan være fornøyd?

NEI, der gjør det ikke. Det er jo nå - mens du jobber mot å bli bedre, mens du utfordrer deg selv og mens du må kjempe for å få det til at du faktisk ER link. Ikke når du kan det fra før, og bare må "vise frem" det du kan. Egenskaper og ferdigheter er ikke nødvendigvis bare noe vi har, men en stadig prosess der vi lærer og utvikler oss. Ikke se ned på deg selv fordi du ikke er der andre er enda, men se heller på hvor langt du er kommet. Tørr å tro litt mer på deg selv, og vit at du kan klare det meste om du bare tørr å prøve, og tørr å utfordre tanken om at ting alltid vil være slik. Det krever innsats, det krever vilje og det krever tålmodighet, men det er også mulig. Å ha en ønske om å bli bedre vil for mange bety at en ikke er fornøyd med det en er, eller det en har nå. Jeg tenker som Ole Brumm at det heller burde være mulig å si "ja takk begge deler"! At en tør å være stolt av veien en har gått, og dit en har kommet nå, SAMTIDIG som en ser at dette er noe en finner verdifullt og som en ønsker å utvikle seg vidre innen. Alt trenger liksom ikke være så svart-hvitt hele tiden!


Join My Mailing List
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now