• Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

Making a big life change

Når man står midt i det, er det ofte vanskelig å klare å se for seg andre alternativer, eller hvordan ting kan bli bedre. Fokus ligger på å holde ting stabile slik de er, for da blir det vertfall ikke noe verre. Men hva om det faktisk kan bli mye, mye bedre? Å si nei-takk til stålkontroll og prestasjonsjag er ikke det samme som å si ja-takk til kasos, eller å mislykkes. Kanskje faller ting sammen der å da, men på sikt er det å slippe kontrollen det samme som å si ja takk til både overskudd, mestring, nærhet, ro og glede - rett og slett ja til et liv verdt å leve.

¨Do more og what ever makes you happy¨ er kanskje klisje, men det er og mye sannhet i det. Hvis du heller fokuserer på å fylle livet ditt med det som er meningsfullt for deg, og som gir deg glede, blir det og mindre plass til alt det negative som er med på å begrense deg. Kanskje er det vanskelig å se for seg at det som gjør så vondt å endre på nå, en dag vil være det du takker deg selv for at du tvang deg selv gjennom. Det er kanskje vanskelig å se for seg at ting kan bli bedre i fremtiden, men hvordan kan du vite det om du ikke gir det en sjanse? Du har prøvd å leve med kontrollen og jaget etter aksept, men ble du noe gladere av det? Jeg tror faktisk ikke du kommer ikke finne mening og glede om du fortsetter å lete på den samme plassen som du mistet dette - nemlig i kontrollen og prestasjonsjaget. Som jeg skrev i forrige post; ¨making a big life change is pretty scary, but do you know whats even scarier? Regret.¨

Ha en super helg - nyt den, og gjør ting som gjør at du har det bra ❤️


Join My Mailing List
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now