• Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

Hvorfor trener du?

March 16, 2017

Selv om trening og idrett ofte får skylden for at mange utvikler og "vedlikeholder" et vanskelig forhold til mat og kropp er det viktig å ikke glemme at trening og kan være noe utelukkende positivt. Forskning viser blant annet at trening kan være forebyggende for opp mot 30 ulike livsstilssykdommer, og hjelpe i behandling av psykiske lidelser som depresjon. Problemet er derimot når det bikker over, og treningen begynner å handle om tvang, å skaffe seg anerkjennelse fra andre, eller i verste fall å straffe deg selv. Det er viktig å peke på at det er veldig individuelt når det blir for mye trening, og at det er tanken bak HVORFOR en trener som egentlig er viktig å se på. Her har jeg skrevet litt mer om når fokuset kanskje skifter litt, og noen tanker om "faretegn" på at en tar treningen for langt: https://www.fridaaustmo.com/single-post/2016/09/23/NÅR-TRENING-MAT-OG-KROPP-BLIR-TIL-KM-TRENINGSTIMER-KG-GRAM-OG-KALORIER

 

  

Denne gjengen er derimot fulle av treningsglede, og har et fantastisk godt miljø å trene i. Føler meg heldig som har fått lov å være trener for dem de siste ukene ⚡️🌟

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Join My Mailing List
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now