• Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

Hvorfor trener du?

Selv om trening og idrett ofte får skylden for at mange utvikler og "vedlikeholder" et vanskelig forhold til mat og kropp er det viktig å ikke glemme at trening og kan være noe utelukkende positivt. Forskning viser blant annet at trening kan være forebyggende for opp mot 30 ulike livsstilssykdommer, og hjelpe i behandling av psykiske lidelser som depresjon. Problemet er derimot når det bikker over, og treningen begynner å handle om tvang, å skaffe seg anerkjennelse fra andre, eller i verste fall å straffe deg selv. Det er viktig å peke på at det er veldig individuelt når det blir for mye trening, og at det er tanken bak HVORFOR en trener som egentlig er viktig å se på. Her har jeg skrevet litt mer om når fokuset kanskje skifter litt, og noen tanker om "faretegn" på at en tar treningen for langt: https://www.fridaaustmo.com/single-post/2016/09/23/NÅR-TRENING-MAT-OG-KROPP-BLIR-TIL-KM-TRENINGSTIMER-KG-GRAM-OG-KALORIER

Denne gjengen er derimot fulle av treningsglede, og har et fantastisk godt miljø å trene i. Føler meg heldig som har fått lov å være trener for dem de siste ukene ⚡️🌟


Join My Mailing List
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now