• Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

Aksept

"Happiness is an inside job. Dont assign anyone else that much power over your life"

Tenk deg litt om, er det slik at du liker alle folkene du møter?

Ikke det? Hvordan kan du da kreve av deg selv at alle skal like deg til en hver tid?

Vi er ulike, tar ulike valg, har ulike verdier og har ulike syn på ting. Selvfølgelig kan vi ikke komme like godt over ens med alle!

Når vi møter noen vi går mindre godt over ens med er det lett å føle seg avvist, og begynne å tenke at det er en selv det er noe galt med. Og om du i tillegg er usikker på deg selv fra før vil denne tvilen bare forsterkes. Etterhvert begynner du å speile deg selv i andres meninger, og om ikke alle liker deg til en hver tid da (selv om du heller ikke liker dem) syker du deg selv videre ned, og lar det gå inn på deg.

Jeg liker ordtaket ¨Egentlig burde du være mer bekymret for om du liker deg selv, enn om andre liker seg¨. Har du den grunnleggende troen på at du er bra nok slik du er, er du mindre ¨sårbar¨ dersom du skulle møte noen du føler at ikke forstår deg, eller aksepterer deg. Dette betyr ikke at du mener at du er ufeilbar eller at du er bedre enn andre, men at du aksepterer deg selv for den personen du er, og selv om du ser at du har dine svakheter, vet du også at du har mange styrker og bra ting ved deg.

Du kommer aldri til å ha kontroll over andres tanker eller meninger, så hvorfor kaste bort energi på noe du uansett ikke kan styre? Fokuser på hva DU mener om deg, og vær den personen du føler at er riktig for deg. Det er faktisk ikke mulig å feile i å være seg selv.

Håper dere får en super uke videre 🌟💕


Join My Mailing List
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now