• Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

#3tinspira

Selv om den økende åpenheten rundt psykiske lidelser kan virke overveldende til tider, og at noen former for åpenhet kan være med på å romantisere sykdommer som spiseforstyrrelser (dermed trigge de i faresonen) mener jeg at åpenhet og kritiske refleksjoner rundt å leve med en slik sykdom kan være med på å skape både forståelse, og virke forebyggende.

Kanskje kan økt kunnskap i bransjer som jobber med trening, mat og kropp i det daglige være med på å skape en motvekt til negativt kroppsfokus ellers, og dermed være med å forebygge en slik problematikk for de som er i startfasen av sykdommen?

Jeg har vært så heldig å få lov til å holde foredrag for en sprek og engasjert gjeng med 3t-ansatte nå idag, og er veldig glad treningsbransjen setter økende fokus på denne problematikken, selv om de ikke verken har skylden, eller ansvar for disse problemene. Sammen kan vi faktisk utgjøre en liten forskjell! 👊🏻💪🏻


Join My Mailing List
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now