• Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

Avhengig av bekreftelse?

Hvor nødvendig er det egentlig med slike bilder av at "vi har vært ute i sola og kost oss på tur". Jeg går jo på tur fordi jeg liker det, og blir glad av det? (Forhåpentligvis selma og selv om det ikke ser ut sånn på bildet). Samtidig er det jo gøy med likes på bilder en legger ut og, eller?

Men hvis ingen hadde sett selfien vi legger ut etter trening, bildet av pulsklokka, bildet fra fjellturene , eller den fine middagen, hadde vi likevel gjort disse tingene? Om andre ikke hadde lagt merke til hvordan kroppen vår ser ut, om vi har på deg sminke, eller hvilket merke veska er - ville vi likevel brukt like mye tid og penger på disse tingene? Like mye tid på mat og trening, og like mye penger på klær, frisør eller vippeextencions?

Vær bevist over valgene du tar. Tenk over på om du gjør dem for din egen del, eller om det stadig handler om å bli akseptert og bekreftet av andre. Jeg sier ikke at vi ikke skal trene, spise eller ordne oss slik at vi føler oss bra med oss selv, men kjenn at du i hovedsak gjør det for din egen del. At du sminker deg og tar på deg klærne du trives i på morgenen, fordi du har lyst til å føle deg bra, og ikke fordi du føler du må passe inn i bildet andre har på deg, eller hvordan de forventer at du skal se ut. At de tingene du prioriterer tiden din på, sånn som å dra på turer, delta på arrangementer eller å lese ei bok er fordi du selv ønsker å gjør dette, og interesserer deg for dette. At du trener fordi du også vil føle deg bra innenfra, at du føler deg sterk, og at du mestrer, mens det andre bare blir en bonus. Ikke at du har PT fordi alle andre har det, trener crossfit fordi andre liker å trene det eller løper fordi andre mener det er den beste treningsformen. Virkelig, livet er for kort. Om vi stadig skal bruke all tid på å analysere hva andre forventer av oss, og jobbe for å fylle disse forventningene tviler jeg på at du ser tilbake på et liv du virkelig, VIRKELIG føler at har vært meningsfullt for DEG, når du bil eldre. Forventningene til hvordan ting burde være, ødelegger så alt for ofte for å kunne nyte det vi faktisk har. Ofte ødelegger det også for å i det hele tatt gi oss selv sjansen til å tenke over hva vi selv bryr oss om, og ikke det alle andre mener vi burde synes at er viktig. For høye standarder vi ikke klarer å fylle, fordi de er basert på urealistiske idealer, eller å jobbe mot å fylle standarder du egentlig gir faen i, men som du jobber mot fordi andre gjør det. Hvordan skal dette gjøre deg noe gladere INNI deg når du ikke gjør noe for å fylle kravene innsiden setter til et godt liv, men bare jobber med de ytre? Det er så lett, men samtidig så vanskelig. Jeg sier ikke at vi alle skal bli egoistiske eller bare sette egne ønsker øverst til en hver tid, men ved at du har det bra, har du faktisk også mye mer å gi til de rundt deg. Bli bevisst på kravene du setter til et godt liv, som gjør at du har det bra, og jobb litt mer i tråd med disse hver eneste dag. Endringer tar tid, men det er og de små valgene hver eneste dag som skaper store endringer på sikt!


Join My Mailing List
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now