• Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

Sårbarhet

April 4, 2017

Jeg vil tro at de fleste av oss ønsker å bli likt for den vi virkelig er, og at noen skal være glad i oss uavhengig av hva vi får til, eller hvordan vi ser ut. Men tørr vi være sårbare nok til å la dette skje? Tørr vi vise våre svakheter eller fortelle om det som er vanskelig slik at andre har muligheten til å bli glad i "hele oss"?

 

De fleste av oss har noen slags "forsvarsmekanismer" som beskytter oss mot slik sårbarhet. Styrker vi kan spille på for å dekke over svakheter, eller ting vi kan prøve å kontrollere i situasjoner vi er usikre. Et sminket og smilende ansikt for å skjule at ting ikke alltid er så bra inni. Være morsom å tulle bort situasjoner vi kjenner på at vi ikke er "smarte nok" eller "flinke nok".

 

Selv om vi kanskje skjuler det for andre vil fortsatt følelsen være der. Følelsen av å ikke bli godtatt for den en er, men selvtillit bygget kun på prestasjoner og det ytre.

Jeg spør igjen; tørr du være sårbar nok til å finne den gode følelsen av at DU er bra nok akkurat slik DU er? 


 

 

 

Håper uken startet bra, og fortsetter på same måte 💕 tørr å vær litt mer sårbar, føle litt mer, og overtenke bittelitt mindre ✌🏻🌟

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Join My Mailing List
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now