• Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

Alt blir bra bare jeg...

Det er ferie for mange, og tid til å tenke litt ekstra. Er du der du ønsker å være i dag? Lever du slik du ønsker, eller slik du føler du burde?

Sammenlikn livet du lever nå, med sånn du tenker at livet skal bli når du bare er ferdig med ditt og datt. Når du har tid og ¨mulighet¨ til å bli lykkelig. Hvorfor ikke gjøre de endringene i dag? Hvorfor ikke ha et fint liv å se tilbake på også før du er ferdig med studiene. Før du har drømmemannen. Før du har det perfekte huset, og den perfekte familien. Før du har blitt topptrent, eller gått opp eller ned i vekt.

Livet kommer ikke til å bli perfekt. Ting vil alltid dukke opp, og planer vil bli endret. Men det er jo nettopp det som er å leve! Å tåle motgang, men gjøre det beste ut av det man har her å nå, uten at det alltid skal handle om at "ting skal bli så mye bedre i fremtiden".

Blir du virkelig lykkelig av alltid vente på det som kommer? Med å alltid gjøre det riktige. Alltid spise sunt. Alltid være flink på skole/jobb. Alltid trene den ekstra økta. Alltid tenke fremover å glede deg til fremtiden, slik at du er best mulig ¨forberedt¨ til å nyte ting bare du kommer dit. Hva med å være litt spontan, og leve litt her og nå? Bli med på de tingene du ikke vet hva bringer, men som for alt du vet kan bli et minne å huske for alltid. En morsom opplevelse med de fine menneskene du har rundt deg fordi ting IKKE gikk etter planen, og du ikke måtte følge dine daglige rutiner og regler.

Dagens klisje, men livet er her å nå, ikke glem det.

Håper alle får en fin påske med mange fine minner, nærhet og godhet 🐣 Ta vare på hverandre, pust og nyt det DU har 🌟💕


Join My Mailing List
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now