• Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

#Postitgeriljaen

Lyst til å bli med å spre litt godfølelse imorgen?

De rå folkene bak ¨Sunn fornuft¨ plakaten har satt igang en kult aksjon kalt #postitgerilja nå onsdag den 7. juni der målet er å være en motvekt mot kroppshat og misnøye med egen kropp nå før sommeren. Hele greia er enkel: ¨alle som vil være med meg seg en post-it-blokk, skriver kropps-positive slagord henger opp på speiler, det kan være på skolen, på jobben, i prøverom, på treningssentre, solariumssenter, offentlige toaletter eller hvor enn du måtte befinne deg. Lappene markeres med #postitgeriljaen. Dersom du henger opp post-its eller kommer over dem selv er det supert om du knipser et bilde, merker med #postitgeriljaen og poster i sosiale medier, så aksjonen kan spre seg.¨ Noen forslag til slagord er:

  1. Verden er full av bra folk. Om du ikke finner noen i dag: Vær en selv.

  2. Aksepter den kroppen du har. Den gjør sitt beste.

  3. 85 prosent av unge jenter og 30 prosent av unge gutter forteller at de opplever kroppspress. Slik skal det ikke være - vær forskjellen du vil se i verden.

  4. Du er bra nok.

  5. Ta vare på deg selv.

Jeg er med - er du?


Join My Mailing List
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now