• Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

Salt i såret

Noen ganger må ting bli verre før de blir bedre. Du vet; salt i såret for at det skal gro, oppoverbakker før det går nedover, eller sandpapir på noe som etterhvert går fra grovt til glatt, og finere enn det var i utgangspunktet. Du vil ikke bare overleve kampene dine, men også komme styrket ut av det. For du tar med deg dette som lærdom senere, i møte med både nye mennesker og nye situasjoner.

Prøv å aksepter at det som er vondt og tungt nå, er med på å bygge styrken du trenger til å kunne nyte det gode som kommer etterpå. Ting kommer til å ordne seg, også for deg - fordi DU fortjener å ha det bra. For tre-fire år siden var det ikke en gang i tankene mine at dager som inneholdt både treningsfri, pizza, vin, hamburger, is og å være sosial hele dagen skulle bli noe jeg virkelig koser meg med. Når jeg kjennet på hvor godt jeg kan ha det slike dager, hvor avslappa jeg kan være og hvor langt eg har kommet ut fra mitt utgangspunkt blir liksom både alle kampene og de tunge dagene så utrolig verdt det. Det er klisje, men det er og sant; noen ganger er regnet det som skal til, for at vi virkelig skal sette pris på solen som kommer i etterkant. - Keep fighting!


Join My Mailing List
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now