• Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

Hvordan går det? + tips og verktøy

Har fått flere snille og omtenksomme spørsmål om hvordan det går med meg, siden det er lite å høre fra denne kanten om dagen. Tenkte derfor bare å si at det faktisk går utrolig bra med meg, og at livet nesten ser litt for lyst ut om dagen (litt sånn at man går å venter på at noe fælt skal hende - men fingers crossed). Selvfølgelig er det vanlige hverdager med både oppturer og nedturer, men slik er nå en gang livet! 💁💃 Hvordan er det med alle fine folkene her inne? 😍😍 Håper i alle fall dere har flere gode enn dårlige dager, og at du behandler deg selv og andre på en god måte! En av grunnene til at det er litt stille fra meg er at jeg kjenner at jeg ikke har det samme behovet for å dele følelser og vonde tanker relatert til depresjon/spiseforstyrrelser på det personlige planet lengre da jeg er på et helt annet sted psykisk enn da jeg startet bloggen og instagram. Kunne selvfølgelig delt mye av det fine i hverdagen, men vet selv at det kan være med å påvirke at andre i en vanskeligere situasjon føler seg enda verre og ¨håpløs¨. Dessuten er det ikke mye spennende som skjer her i gården, og dagene går stort sett med på master, jobb, aktivitet, kjæreste, venner og familie 🤓 MEN siden jeg daglig jobber med mastergraden min og finner mye interessant litteratur og forskning om både stress, selvfølelse, psykisk helse og fysisk helse tenkte jeg at jeg en gang i blant kunne poste litt tips og verktøy en kan ta med seg på veien mot å ha det bedre med seg selv. Er dette noe dere kunne tenkt dere, eller blir det bare plagsomt mas? Håper dere kan dele en liten tanke om det, ooog at dere får en fin uke videre ❤️


Join My Mailing List
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now