• Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

Ukens Tips

Ukens tips er podcasten Engler og hormoner med gjest Melina Meyer Magulas, der de snakker om trening og kvinnehelse, med fokus på både hva for mye og for lite trening gjør med fysiologi, psyke og viktige hormoner i kroppen. En podcast med så mye viktig informasjon, og så mye å lære for å skjønne kroppen sin bedre slik at en kan jobbe på lag med den. Link: https://itunes.apple.com/no/podcast/14-melina-meyer-magulas-om-utholdenhetstrening-kvinnekroppen/id1439915529?i=1000430131733&l=nb&mt=2 Det er nå en gang slik at vi bare har en kropp resten av livet, og at vi derfor burde med den og ikke mot den slik en del dessverre gjør både bevist og ubevisst. Jeg kan glatt innrømme at det å finne balansen mellom hvor mye og hvor lite som er gunstig akkurat for en selv på ingen måte er enkel å finne, men heldigvis lærer en så lenge en lever, og heldigvis finnes det mange med kunnskap om hvordan og hvorfor vi burde ta vare på kroppen for en god helse livet ut. Håper du får noe ut av den, og at uka di blir super videre!


Join My Mailing List
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now