• Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

Fra forstyrra til uforstyrra

Er det mulig å få et godt forhold til trening og mat igjen etter en tid preget av et anstrengt forhold til trening/mat/kropp? Må du like hvordan kroppen din ser ut for å ha et godt forhold til den? Denne ukens episode av Uforstyrra podcast (¨go hard or go home¨) snakker om nettopp det, og er i tillegg SPOT ON når de snakker om hvordan det å fokusere på andre ting enn kropp og utseende kan være med på å gjøre både hvordan vi ser ut og hvordan vi presterer litt mindre viktig. I jobbingen med masteren jeg skriver om selvfølelse og trening vises det gang på gang i forskningen at en god selvfølelse kommer av gode og trygge relasjoner til de rundt, og det å drive med noe som oppleves meningsfylt for den det gjelder. Fokus på utseende, eller å trene kun for å brenne kalorier, forme kroppen eller å trene sånn og sånn fordi en ¨må¨ fører derimot selvfølelsen i motsatt retning, og treningen vil bare bekrefte tanken om at en ikke er god nok slik en er. #skifttema og la kropp være kropp. Vi er så mye mer enn hvordan vi ser ut! Link til episoden: https://itunes.apple.com/no/podcast/go-hard-or-go-home/id1453386533?i=1000434396233&l=nb&mt=2


Join My Mailing List
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now