• Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

Påskeferie

Jeg skal på ingen måte nekte for at jeg er en av de som legger ut en del på sosiale medier, og selvfølgelig liker at jeg får tilbakemeldinger på det jeg legger ut. MEN jeg vet og at tusen likes på Instagram har lite å si, om en ikke liker seg selv. Det ligger naturlig i det fleste i oss å søke bekreftelse fra ulike kilder, da alle mennesker ¨trenger¨ et positivt bilde av seg selv for å ha det bra. I en travel hverdag der vi hele tiden bombarderes med inntrykk og inspirasjon til hva og hvordan en burde være gjennom sosiale medier er det ikke alltid like lett å ta et skritt tilbake å tenke over hva som egentlig er viktig for en, og hva en egentlig trenger at andre ser en for. En kan flyte lenge på bekreftelsen fine kommentarer og likes, men når alt kommer til alt er det en sårbar kilde til selvtillit, og en styres i stor grad av hva andre mener er viktig. Jeg kan kun snakke for meg selv, men for min del er det ofte en pause bort fra sosiale medier, og å heller bruke tid på relasjoner og det jeg opplever som meningsfylt som skal til for at jeg skal få tilbake troen på at jeg er bra nok som jeg er med å bare være Frida.

Jeg skal vertfall ta litt påskeferie fra sosiale medier, og oppfordrer deg til å gjøre det samme! Fokuser på å leve ditt liv, uten å sammenlikne med alle andres ut fra hva som legges ut. Hent inspirasjon fra andre kilder enn hva pene, flinke eller spreke instagram-profiler får til, men se på de egenskapene du verdsetter hos venner og familie som står deg nær. Skap minner, og dager som ikke bare ser fine ut på Instagram, men som og gir deg en genuint god følelse, med andre ord; let etter de gode minnene, og ikke de gode ¨instaøyeblikkene¨ og ikke minst: NYT PÅSKEN!


Join My Mailing List
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now