• Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

Ukens tips

Ukens tips er episoden av podcasten Ida med hjertet i hånden der Guro Tvedten er gjest (Hvordan holde på kjærligheten med Guro Tvedten). Hadde jeg vært sjef over læreplaner i Norge hadde denne vært skolepensum på både barneskole, ungsomskole og VGS fordi det rett og slett ikke kan gjentas ofte nok. Tema som å tørre å være menneske, tørre å kjenne på følelser heller enn å flykte fra dem, sårbarhet og egenkjærlighet og ikke minst hvordan en kan skape best mulig relasjoner til andre tas opp, og belyses SÅ INNMARI BRA! Du finner den ved å søke på Ida med Hjertet i hånden på Spotify, iTunes eller andre podcast-apper. Håper dere har hatt en fin uke så langt og at uken fortsetter likeså. Ta vare på deg selv og de rundt deg!


Join My Mailing List
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now