• Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

Get back up again

Etter noen uker med litt motgang og lite motivasjon er jeg endelig både motivert og inspirert så det holder igjen. Mulig det er våren og det fantastiske været som gjør det, men jeg bobler over av ting jeg vil snakke om og vite mer om for tiden. Finner så mange gode podcaster og artikler om dagen og ville dele to som både traff meg, og inspirerte meg mye! Nemlig episodene "redselen for hva andre tenker og leve på andre sine premisser med Stian Nicolaysen" og "hvordan finner man indre ro med Børge og Stian" av podcasten andre boller. Du finner podcasten ved å søke på andre boller på iTunes, Spotify og andre pod-apper.

Ta deg en tur ut i vårsola med disse på øret, og jeg lover at du kjenner litt mer krefter til å ta tak i ting du sliter med etterpå!


Join My Mailing List
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now