• Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

Ukens tips

Ukens tips er utvilsomt episode 43 av @powerladies Podcast med gjest Camilla Lorentzen (aka @fitnok).

Klarte nesten ikke vente med å dele denne da jeg hørte den forrige torsdag. Så mye klokskap fra to av de kuleste damene jeg vet om. Her deles det åpent om blant annet min hjertesak: selvfølelse og hvorfor dette er så forbanna viktig å ha på plass, men og gode refleksjoner om mediepåvirkning, livsstilsendringer, verdier og hva en egentlig ønsker å oppnå i livet.

Episoden finner du ved å søke på Powerladies podcast på spotify, iTunes og andre pod-apper. Ta deg tid til å virkelig LYTTE til det de snakker om, og tenk over hvordan du egentlig behandler deg selv på veien mot å nå målene dine, hva som har vært med å forme selvfølelsen din, og hvordan du faktisk kan ta litt bedre vare på deg selv. For vet du? DU fortjener i like stor grad som alle andre å ha det bra der du er i livet.


Join My Mailing List
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now