• Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

Hva er lykke for deg?

Mai og alt som hører med er her for fullt, og jeg tenkte litt på dette med typiske festdager og større sosiale settinger, der det på et vis forventes at alle smiler og har det bra.

Det er så lett å føle seg alene om en kjenner seg til ekstra nedfor disse dagene, fordi en ikke er lykkelig slik alle andre tenkes, og ser ut til å være. Så til deg som ikke nødvendigvis er så glad i å være i store sosiale settinger, du som er redd for å ikke være bra nok - ha fiksa fint nok eller være fin nok, du som ikke har en stor gjeng, venner eller familie å være med, du som ikke trives på dager med alkohol inne i bildet, du som syns det er utfordrende met maten slike dager og du som savner noen litt ekstra slike dager ville jeg bare si: Du er ikke alene! HUSK at disse festdagene, som for eksempel 17.mai ikke ser ut som alle bildene i sosiale medier for alle. Ikke alle er på champagne-frokost med ¨gjengen¨, har bunad og brede smil, glade barn eller er med storfamilien, og like viktig: ikke alle blir lykkelige av nettopp dette heller!

Lykke er så mye annet enn disse dagene der vi skal peake lykken litt ekstra - og i tillegg vise det for alle i sosiale medier. Og vet du? Dess mindre vi tenker over - og jager etter den store lykken, dess mindre lykkelige blir vi. I episode 134 (Om lykke og hvordan bli lykkeligere) @ingefærpodcast snakker de om nettopp lykke, og på en skikkelig fin måte spør du meg! Ikke en sånn måte som gjør at du sitter med en dårlig følelse over at du er mislykka som ikke er like lykkelig som alle andre, men på en måte som gir deg gode innspill til små grep alle kan gjøre, og ikke minst kunnskap som forklarer hvorfor vi er forskjellige på nettopp dette. Også i episode 134 (med gjest @siri.abrahamsen) snakkes det om lykke, men og om ensomhet og verdien av å glede andre. Både Siri og Sara har en holdning til livet som inspirerer meg utrolig mye, og kommer med mange kloke tanker å ta med seg videre i eget liv.

Ta deg litt tid oppe i alt som skjer denne måneden, både med festdager, men og frustrasjon over stress på jobb, skole eller eksamener, og tenk litt mer over hva du setter pris på i livet, hva som gjør deg glad, og gjør litt mer av nettopp det! Livet skal ikke bare være skal og må, eller et jag om å prestere, eller å passe inn i andres bilde på bra nok, men og påfyll av det positivet som gjør at du får lyst til å leve <3


Join My Mailing List
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now