• Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

Kropp og selvbilde med Anniken Binz

Siden jeg studerte sammenhengen mellom selvfølelse, stress og trening i min mastergrad har jeg brukt utallige timer på å lese eksisterende forskning og litteratur på disse temaene, og da særlig selvfølelse. Har tenkt på så mye jeg ønsker å formidle om nettopp dette underveis, både når det kommer til hvorfor selvfølelse og fokus er så viktig for hvordan vi har det, men og alle små triks en kan gjøre for å få det litt bedre med seg selv. Ble derfor SÅ GLAD da jeg hørte ukens episode av Podcasten Engler og Hormoner (Kropp og selvbilde med Anniken Binz) der tre grepa damer snakker om nettopp selvfølelse, og da særlig rettet mot kropp. Her oppsummerer @Annikenbinz så å si alt som er sentralt i all forskning og annen kunnskap på området på en liten time, og kommer i tillegg med noen gode råd til hvordan en kan trene opp selvfølelsen. Altså masse bangs for the buck! Vi har alle noe å tjene på å få det bedre med oss selv, og jeg tror faktisk alle har godt av å høre på denne. Ha en fin uke videre <3 ta vare på både deg selv og de rundt deg


Join My Mailing List
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now