• Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

Ferrrrri

Da var det min tur med noen ukers ferie, og i morgen venter vestlandet med min kjære og et vennepar. Gleder meg skikkelig til å få noen dager med både fine folk, og fin natur!

Først ville jeg bare ønske dere en best mulig ferie, ut fra de forutsetningene du har akkurat nå. Husk at det ikke handler om å reise mest mulig eller oppleve mest mulig, men at en fin sommerdag og kan være at du klarer å slappe av med en bok i hagen til mormor uten indre uro, eller å være en hel dag med venner eller familie uten å tenke så mange vanskelige tanker. Bruk ferien til å bygge deg opp, slik at du er mer robust når hverdagen kommer igjen. Vi trenger nemlig påfyll og innskudd på ¨trivselsbanken¨ som vi kan tære litt på til de periodene vi ikke ikke rekker å fylle på, men kun tar ut overskuddet for å komme oss gjennom der og da. Vær med folk som gir deg påfyll og skap gode minner og gode følelser å se tilbake på. Bygg selvfølelse ved å bygge relasjoner, enten det er å slippe venner nærmere på hele deg, ta vare på de som allerede er nære, eller å bli kjent med helt nye folk som gir deg nye impulser og perspektiver.

Gjør noe nytt, eller noe det er lenge siden du har gjort, og utforsk flere sider ved deg selv enn de du ser til vanlig. Du er nemlig god for så underlig mye mer enn hvordan du ser ut og presterer til en hver tid. Og du? Senk skuldrene og drit litt i hva alle andre måtte mene. Har du lyst til å ligge inne en dag å se på serier er det nok det som er riktig for deg og kroppen din, uavhengig av hva instagram forteller deg at alle andre driver med. Tørr å kjenn litt på hva du vil, uavhengig av hva sosiale medier eller eventuell psykdom sier du ¨burde¨. Trenger du å hvile - hvil, trenger du å snakke med noen - mann deg opp å gjør det, trenger du å ha det gøy, og å le med noen du er glad i - gjør masse av nettopp det!


Join My Mailing List
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now