• Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

Snakk om podcast

Da var ferien over, og hverdagen kommer om en liker det eller ikke. Jeg har kost meg masse i ferien, med fine folk og fine opplevelser, men også alene med et drøss av bøker og podkaster. Har utvilsomt masse tips å komme med utover høsten hvis dere er gira på det?

Sniker i det minste inn et lite tips her, og det er podcasten "snakk om", som bare i navnet oppsummerer det jeg mener er noe av det viktigste vi kan gjøre for egen helse. Tanken om at "Det vi gir bevissthet kan vi gjøre noe med, mens det du velger å la ligge i ubevisstheten vil etterhvert gjøre noe med deg" liker jeg meeget godt, og i tillegg til bevissthet gir de deg og mange gode verktøy å ta med deg på veien.

I episodene tas det opp mange viktige tema forbundet med psykisk helse og hvordan en har det i hverdagen, uten at praten blir for fagpreget og "jålete". Særlig likte jeg episodene "psykisk helse", "energisluk i sosiale medier", «å miste seg selv» og «foreldre som mobber».

Mulig det er jeg som er nørd (🤓🤓) men jeg tror faktisk de fleste vil finne glede i å høre på disse.

Podcast eller ei; håper Du får en fin uke 🧡


Join My Mailing List
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now