• Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

Tirsdagstipset

To favoritter i en pod må jo bare deles! Sara fra Ingefær podcast gjester femihelse, og gir oss en god samtale om at for mye kunnskap ikke nødvendigvis er bare bra, sosiale medier, den evige jakten på å finne balansen i livet, dårlig samvittighet, middagshvil og å sette for høye standarder. Altså masse snadder å starte uke med 💥 Både Ingefær og Femilhelse har forøvrig utrolig mange andre fine episoder om tema knyttet til kvinnehelse - både i form av fysisk og psykisk helse, men og mer generelt om andre faktorer som påvirker hvordan vi har det. Absolutt vært å sjekke ut 🤩 Podcast eller ei - god uke til dere 🌸 vær snill med deg selv og de rundt deg ❤️


Join My Mailing List
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now