• Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

Låst eller utviklingsorientert tankesett

Ukens tips er definitivt ukens episode av @treningspodden (episode 163: Elaine Bloom om låst eller utviklingsorientert tankesett)

Helt ærlig er jeg rimelig mett alt fokus på selvrealisering, selvutvikling og å alltid skulle sette mål for å bli bedre. MEN jeg tenker at kunnskap og bevissthet rundt dette med låst og utviklingsorientert tankesett og er viktig for å ha det godt med seg selv- særlig når en møter motgang eller har det tøft. For å klare å tro å at du skal få det bedre på sikt er vi jo nødt til å faktisk tro på at både oss selv og omstendighetene kan gjøre endringer!

Forteller du deg selv at det er moe galt med deg, eller at du har gjort noe galt når du ikke får til noe?

Opplever du at sannhetene du forteller deg selv om deg selv, det som har skjedd deg hindrer deg fra å prøve å gjøre endringer som er viktige for deg? Klarer du selv å se at du kan være med å kontrollere hvordan du har det, eller tenker du at du ikke har kontroll over noe av det som skjer rundt deg?

Tør du kjenne hva som kjennes riktig, eller styres du av det du blir fortalt at er riktig? I episoden snakkes det delvis om tankesett rettet mot trening, men og mye om hva tankesett har å si for hvordan vi lever livet generelt. Og egentlig er jo dette med tankesett mot trening, jobb, livet, relasjoner, interesser, utdanning på mange måter flere sider av samme sak. Lytt, reflekter, og prøv å bevisst utfordre fastlåste tanker litt på områder som innerst inne er viktige for deg. Ikke minst; vær litt mindre dømmende ovenfor deg selv! Ting som har vært trenger ikke fortsette være slik for alltid, og du er ikke feil selv om du har gjort, og kommer til å gjøre feil ❤️


Join My Mailing List
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now